1 værelses hus på 41 m2

Fuglsøparken,
7900 Nykøbing Mors

Månedlig husleje
3.010,-
Oprettet / Opdateret
4 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

Eksempel på 1 rums Familieboliger Fuglesøparken

VELKOMMEN TIL FUGLSØPARKEN - Velholdte boliger i Nykøbing Mors Boligerne - Lyse og praktiske Alle boligerne fremstår lyse og praktisk indrettet. Tre- og firerumsboligerne har køkken i åben forbindelse med stuen. I torumsboligerne findes både åbne og lukkede køkkener, og boliger med separat køkken har plads til spisebord. Elementerne er fra HTH og holdt i bøg. Gulvbelægningen er bøgeparket, og der er masser af indbyggede skabe i alle værelser. Badeværelserne er indrettet med naturfarvede klinker på gulvet og hvide vægge. Der er forberedt strøm og vand til installation af vaskemaskine. Der hører et udhus til alle familieboligerne. Forbrug: Vand, varme og el opkræves direkte med forsyningsselskabet. Afdelingen - En by i byen En kilometer nordvest for Nykøbing Mors by finder du Fuglsøparken. Med naturen lige udenfor døren ligger 153 familie- og ungdomsboliger i varierende størrelser. De røde bygninger i to etager, er opført i årene 1984 til 1988. Fem ungdomsboliger på Fuglsøsvinget er i ét plan, opført i 1950’erne og renoveret i 1989. En stor del af boligerne har egne haver, men fritiden kan også nydes på petanquebanen eller på legepladsen med tilhørende svævebane, som sagtens kan holde til de voksne også. Desuden findes stort grønt areal med sø lige op ad Fuglsøparken. Ud over fælleslokaler er der gæsteværelser, hvor man kan have fjerntboende besøgende til at overnatte. Nærområdet - Øen der har det hele Tilbage i 1200-tallet fik de første beboere øjnene op for Nykøbing Mors. I dag huser byen omkring 9000 sjæle, og er stadig hjemsted for et veludviklet handelsliv. Vender man næsen lidt mod øst finder man Ørodde, et område med både plantage, sportsanlæg og den skønneste badestrand – Østerstrand. Skal det gå vildt for sig, så er der aktiviteter for alle aldre i Jesperhus Feriepark. Der findes både skoler og daginstitutioner i nærheden af Fuglsøparken.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 7123136
Boligtype
Hus
Antal værelser
1
Størrelse
41 m2
Husleje
3.010,-
Aconto
Depositum
8.466,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.