Boligportal for ledige lejeboliger 

BoligZonen er en af Danmarks førende boligportaler udelukkende for lejeboliger. Vi samler ledige lejeboliger fra hele landet ét sted, og har altid over 10.000 ledige lejeboliger i Danmark online. 

Udbuddet af ledige lejeboliger på BoligZonen opdateres hver dag. På den måde sikrer vi, at vi altid er fuldstændig opdateret på de nyeste lejeboliger på markedet, og at vi kan tilbyde vores brugere den bedste oplevelse, når de søger efter deres kommende lejebolig.  

Så leder du efter lejebolig Københavnlejebolig Århuslejebolig Aalborglejebolig Odenselejebolig Roskilde, eller et helt andet sted i landet, så er du landet det helt rigtige sted.

Find bolig til leje på BoligZonen simpelt, trygt og hurtigt

Hos BoligZonen er det enkelt og sikkert at finde din kommende lejebolig. Vi har til formål at gøre din boligsøgning fuldstændig simpel og tryg. Vi bestræber os på at give alle vores besøgende en god og sikker oplevelse. Alle lejeboliger bliver derfor gennemgået og valideret af BoligZonen, før de kommer online. 

Find ledige lejeboliger på BoligZonen her. 

Søg bolig på BoligZonen - indstil dine søgekriterier så præcist, du kan

Hos BoligZonen har vi gjort det nemt og enkelt for dig at søge efter din kommende lejebolig. 

BoligZonen er nemlig altid opdateret med de nyeste og bedste lejeboliger på markedet. Vores udvalg af boliger til leje, der opdateres dagligt, gør, at du som boligsøgende hos os kommer først i køen, til nye spændende lejeboliger, når du søger efter en lejebolig på vores boligportal. 

Når du bruger vores boligportal til at søge efter en lejebolig, anbefaler vi, at du bruger filtreringsmulighederne til at indstille din boligsøgning på en sådan måde, at søgningen passer til de kriterier, du har til din kommende lejebolig. Med vores filtreringer kan du nemt indstille din søgning efter område, pris/husleje, antal værelser, kvadratmeter og boligtype. 

På den måde sikrer du nemlig, at du får de lejeboliger vist, som bedst matcher til dine søgekriterier. 

Find lejebolig - opret en BoligMatcher, og bliv underrettet om nye lejeboliger

Udover at bruge vores søgefunktion til at finde din kommende lejebolig, kan du også gratis tilmelde dig vores BoligMatcher. 

Med en BoligMatcher får du en mail, når der er nye lejeboliger, der matcher dine specifikke søgekriterier. Vores BoligMatcher registrerer nemlig dine ønsker til en lejebolig, og holder det op mod de nye lejeboliger, der hele tiden kommer ind. På den måde behøver du ikke hele tiden at holde øje med hjemmesiden for at være opdateret om nye lejeboliger.

Opret en BoligMatcher her. 

Søg bolig - Opret en Boligsøgerannonce

Som boligsøgende kan det også være en rigtig god ide, at oprette en Boligsøgerannonce på BoligZonen.

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt (online) annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en lejebolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.

Med en Boligsøgerannonce øger du dine chancer for at finde din kommende lejebolig.

Opret en Boligsøgerannonce her.

Hvilke lejeboliger finder du hos BoligZonen? 

Lige meget hvilken boligtype du er ude efter at leje, så vil du altid finde et meget stort udvalg af ledige lejeboliger på BoligZonen. 

Du finder alle boligtyper inden for privat beboelse, herunder lejlighed til lejehus til lejerækkehus til lejeværelse til leje og studieboliger, men også bytteboliger. Vi formidler derimod ikke leje af erhvervslokaler. 

Er du allerede nu klar over præcis, hvilken boligtype, du er på jagt efter, så anbefaler vi, at du indstiller din boligsøgning til lige netop den boligtype. Er du mere åben for, hvilken type bolig, du er interesseret i, så undlad derimod at brug filtreringsmuligheden ”boligtype”. Så får du nemlig vist alle boligtyper i det specifikke område, du søger efter lejebolig i. 

Dét at leje bolig 

Efterspørgslen på lejeboliger, og i særdeleshed lejligheder til leje og værelse til leje, er generelt høj. Det gælder ikke kun lejeboliger i København, men også generelt i den resterende del af landet, hvis man kigger bredt på boliger til leje i mange af de større danske byer. Også i de eksisterende og nytilkomne studiebyer har man set en stigende efterspørgsel efter (billige) studieboliger. 

De til tider tårnhøje boligpriser på huse og ejerboliger generelt i Danmark gør, at det i mange tilfælde er attraktivt at kigge på lejeboligmarkedet som et alternativ til ejerboligmarkedet, som et attraktivt alternativ. De høje boligpriser betyder nemlig også, at mange har svært ved at låne penge til et boligkøb, med den konsekvens, at mange derfor vælger at leje en bolig i stedet. 

Manglen på boliger til leje, der er til at betale, er højt på den politiske dagsorden. Fra politisk side har problematikken de forgange år haft stort fokus, og der kommer jævnligt fornyede signaler fra Christiansborg om en forøgelse af antallet af lejeboliger. Nye politiske udmeldinger har blandt andet indikeret, at Københavns Kommune nu har en vision om, at der bliver opført 60.000 nye boliger frem til 2031, hvoraf 15.000 skal være almene lejeboliger. Her er lejlighed til leje det helt store fokus. Så hvis du er en af dem, der f.eks. søger lejlighed i Københavnlejelejlighed Odense eller lejelejlighed Århus, så er der stadig håb forude.

Leder du efter en lejebolig i Sverige? I Sverige har vi en søsterportal, BostadsZonen, med ledige lejeboliger tilgængelige i hele Sverige.  

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig

Hvis du før, under eller efter din boligsøgning får brug for hjælp eller har spørgsmål, så sidder vores kundeservice klar til at besvare dine spørgsmål, store som små, alle ugens dage mellem kl. 8 – 22. 

Du kan kontakte os via chatten, i højre hjørne, eller pr. mail.