1 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
33m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
9. dec 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Danmarksgade
Forbrug:

350 kr/md

Forudbetalt leje:

17.970 kr

Depositum:

17.970 kr

Leje per måned:

2.995 Kr/md

Hyggeligt erhvervslejemål midt i hjertet af Aalborg Hyggeligt og råt erhvervslejemål på Boulevarden i Aalborg få minutters gang fra Nytorv, velegnet til detail eller kontor. De smukke rustikke vægge giver lejemålet karakter og charme. Du har tidligere kunne finde detailhandler såsom Teeshoppen.

Mindre lejlighed på 33 m2 til leje i 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Danmarksgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 33 m2.

Om boligen på Danmarksgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Danmarksgade er 2.995 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.970 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.