1 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Maren Turis Gade
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

56.748 kr

Leje per måned:

9.458 Kr/md

Særdeles velbeliggende erhvervslejemål i Aalborg. Du har netop nu den unikke mulighed for at blive den nye lejer af et særdeles velbeliggende erhvervslejemål i Aalborgs absolutte centrum med stor synlighed! Erhvervslejemålet er indrettet med rummeligt og velindrettet salgsareal, baglokale samt toilet i kælderen. Erhvervslejemålet har ved tidligere udlejning været benyttet som fotobutik eller detailhandel, men vil i forbindelse med genudlejningen kunne indrettes og ombygges til lejer efter nærmere aftale med os. Her får du: Blot 50 m. til nærmeste parkeringshus God synlighed med store facadevinduer Mange anvendelsesmuligheder

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Maren Turis Gade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 60 m2.

Om lejemålet på Maren Turis Gade i 9000

Husleje
Du skal betale 9.458 kr. om måneden for dette lejemål på Maren Turis Gade.
Depositum
Du skal lægge 56.748 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.