1 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
15m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
95 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Tordenskjoldsgade
Depositum:

7.500 kr

Leje per måned:

2.700 Kr/md

Velegnet til pendler eller for et kort ophold, fx hvis du skal i praktik. Møbleret værelse med seng, skrivebord og stol og klædeskab samt hylde. Der deles køkken og bad med andre. Dejlig fælles stue Studerende og pendlere foretrækkes Størrelserne variere fra 10-22 m2 Værelserne er tidsbegrænset i 2 år.

Mindre lejlighed på 10 m2 til leje i 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Tordenskjoldsgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 10 m2.

Om lejemålet på Tordenskjoldsgade i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Tordenskjoldsgade er 2.700 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 7.500 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-01.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.