1 værelses lejlighed i Farsø

Faciliteter

Areal
30m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
145 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søndergade
Forbrug:

660 kr/md

Leje per måned:

2.150 Kr/md

Søndergade 30B, nr. 12 Regulær 1 værelses lejlighed, med central beliggenhed i Farsø. Indeholder eget køkken, badeværelse og opholdsrum.

Mindre lejlighed på 30 m2 til leje i 9640 Farsø

I denne lejlighed på Søndergade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 30 m2.

Om lejemålet på Søndergade i 9640

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Søndergade er 2.150 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9640 Farsø

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9640 Farsø? I øjeblikket kan du finde 12 lejeboliger i 9640 Farsø her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.