1 værelses lejlighed i Farsø

Faciliteter

Areal
31m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
156 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søndergade
Forbrug:

300 kr/md

Leje per måned:

2.150 Kr/md

Søndergade 30B, nr. 13 Pæn og regulær 1 værelses lejlighed, med central beliggenhed i Farsø. Lejligheden indeholder stort værelse, pænt køkken og badeværelse.

Mindre lejlighed på 31 m2 til leje i 9640 Farsø

I denne lejlighed på Søndergade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 31 m2.

Om lejeboligen på Søndergade i 9640

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Søndergade ligger på 2.150 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9640 Farsø

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9640 Farsø? Du kan i øjeblikket finde 12 lejeboliger i Farsø netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.