1 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
21m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
123 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Merkurvej
Forbrug:

407 kr/md

Depositum:

2.240 kr

Leje per måned:

1.830 Kr/md

Merkurkollegiet er opført i perioden 1983 - 1988. Der er 26 1-rums lejligheder og 28 dubletter. Afdelingen ligger i østbyen tæt på gymnasiet, indkøbsmuligheder og ca. 1 km til centrum af Viborg

Lejlighed til leje på 21 m2 i 8800 Viborg

I denne lejlighed på Merkurvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 21 m2.

Om boligen på Merkurvej i 8800

Husleje
Du skal betale 1.822 kr. om måneden for denne bolig på Merkurvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 2.240 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-15.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.