110 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
9. dec 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

25.785 kr

Leje per måned:

8.595 Kr/md

Lys og delevenlig lejlighed i skønne Aalborg centrum Er I et vennepar eller måske et kærestepar, der drømmer om en skøn 3 værelses lejlighed med en solrig altan i dejlige Aalborg midtby? Så får I her et godt bud på jeres kommende hjem. I køkken er der mulighed for at udlejer installere opvaskemaskine. Derudover kan døren mellem stue og værelse lukket med væg hvis dette ønskes. Her får I: Når I træder ind af døren til jeres nye hjem, så træder I direkte ind i lejlighedens entré. Lejlighedens entré indeholder et lille kosteskab, hvori I kan hænge jeres overtøj og stille jeres fodtøj. Herfra bliver I ledt direkte videre til lejlighedens store og lyse fordelingsgang, hvorfra I får adgang til lejlighedens mange forskellige rum. I lejlighedens lyse køkkenet får I masser af skabsplads, så dette kommer I altså ikke til at mangle i denne lejlighed. Lejligheden har separat badeværelse og toilet. Badeværelset er lyst og rummeligt med en stor bruskabine, og toilettet er ligeledes lyst. I lejlighedens stue får I rigelig med plads til det helt store spisebord samt sofagruppen samt direkte udgang til den ene af lejlighedens to altaner. Fra denne får du udsigt ned over Prinsensgade med kig' til...

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Prinsensgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Prinsensgade er 8.595 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.785 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.