17 værelses hus i Vejle

Faciliteter

Areal
15m2
Værelser
17 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
48 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Høgsholtvej
Depositum:

5.000 kr

Leje per måned:

2.580 Kr/md

Fine værelser ca. 15 kvm beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Vejle. Huset består af 17 værelser med fælles bad/toilet og fælles køkken fordelt på 2 afdelinger. Afdeling 1: 11 værelser, 2 badeværelser og 1 køkken Afdeling 2: 6 værelser, 1 badeværelse og 1 køkken.

Mindre hus på 15 m2 til leje 7100 Vejle

På Høgsholtvej finder du et stort hus til leje med i alt 17 værelser. Huset er på hele 15 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Høgsholtvej i 7100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Høgsholtvej  ligger på 2.580 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 5.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 lejeboliger i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.