18 kvm på Frederiksberg C (ikke møbleret)

Faciliteter

Areal
18m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Grundtvigs Sidevej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

11.000 kr

Leje per måned:

5.500 Kr/md

MANGLER DU ET STED AT BO? Jeg lejer et værelse ud i min lejlighed på Frederiksberg C fra 1. april. Værelset er 18 kvm, nymalet (hvidt) med fem indbyggede skabe. Ikke møbleret Lejligheden er 74 kvm med fælles køkken og bad. Der er opvaskemaskine i køkkenet og gratis vaskemaskine i kælderen. Lejen ligger på 5.500 kr./md. (inkl. vand, varme, el, internet). Depositum er to måneders leje. Om dig og mig Jeg bruger meget tid på mit studie og arbejder ved siden af 2-3 dage om ugen. Derudover bruger jeg en masse tid med veninder, både ude og hjemme. Det er vigtigt for mig, at der er pænt og rent i mit hjem. Jeg søger en rolig kvindelig studerende mellem 22-26 år (ikke ryger), der har lignende rutiner og går op i at holde vores hjem et rent og hyggeligt sted at være. Skriv endelig til mig ved interesse eller spørgsmål! Knus Emma

Værelse til leje på 18 m2 i 1865 Frederiksberg C

Stort værelse til leje på Grundtvigs Sidevej i 1865 Frederiksberg C. Værelset er på 18 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Grundtvigs Sidevej i 1865 Grundtvigs Sidevej

Husleje
Du skal betale 5.500 kr. om måneden for denne bolig på Grundtvigs Sidevej.
Depositum
Du skal lægge 11.000 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i værelset fra d. 2021-04-30.

Andre værelser til leje i 1865 Frederiksberg C

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 1865 Frederiksberg C? I øjeblikket kan du finde 39 lejeboliger i 1865 Frederiksberg C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.