2 sammenhængende kontorer + toilet

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Munkevej
Forbrug:

500 kr/md

Leje per måned:

3.600 Kr/md

2 regulære sammenhængende kontorer på 2. sal med handicapvenlig elevator/indgang fra p-pladserne. Et billigt lejemål med en god beliggenhed centralt i byen.

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 7700 Thisted

I denne lejlighed på Munkevej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 70 m2.

Om lejemålet på Munkevej i 7700

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Munkevej  ligger på 3.600 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7700 Thisted

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 7700 Thisted? Du kan i øjeblikket finde 38 lejemål i Thisted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.