2 v. lejlighed på Kochsgade med adgang til have (Perfekt til dele)

Faciliteter

Areal
77m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Kochsgade
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

6.950 kr

Depositum:

20.850 kr

Leje per måned:

6.950 Kr/md

1. sals lejlighed i Odense C Flot 2 værelses lejlighed med adgang til dejlig lukket have, der deles med de andre beboere. Lejligheden ligger på kochsgade i den centrale del af Odense. Der er masser af muligheder for indkøb, grønne områder samt kort distance til centrum med gågade, banegården og byliv. Lejligheden indeholder lille entré, stort køkken med spiseplads, stue, soveværelse og stort badeværelse. Den perfekte delelejlighed da værelserne er lige stor og der er masser af skabsmuligheder i køkkenet. Lejligheden er perfekt til deling. Der er fri parkering i området. (A conto: vand 200/varme 400) Der er vaskemaskine i kælder der er tilknyttet lejlighedens forbrug.

Stor lejlighed på 77 m2 til leje 5000 Odense C

I denne lejlighed på Kochsgade i Odense C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Kochsgade i 5000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Kochsgade   ligger på 6.950 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.850 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-02-01.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 556 lejeboliger i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.