2 Værelse Lejlighed Viborg

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Koldingvej
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

13.650 kr

Leje per måned:

4.550 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Dejlig regulær 2 værelse lejlighed beliggende på Koldingvej 100, 1 Sal. Entré med opgang til 1 sal, køkken med køle- fryseskab, komfur, emhætte og opvaskemaskine. hyggelig stue, soveværelse med indgang til bad med masser af skabs plads.

65 m2 værelse til leje i 8800 Viborg

Stort værelse til leje på Koldingvej i 8800 Viborg. Værelset er på 65 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Koldingvej i 8800 Koldingvej

Husleje
Huslejen for denne bolig på Koldingvej ligger på 5.600 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 18.900 kr. i depositum for at leje værelset.

Andre værelser til leje i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.