2 værelses byttebolig på 74 m2

Samsøgade,
9000 Aalborg

Månedlig husleje
4.478,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

2 værelses byttebolig i Aalborg

Lejligheden ligger i det meget populære " Ø-gade kvarteret ". Ejendommen er opført i 1948, og rummer stueplan samt 1 og 2 og 3 sal. Der er IKKE elevator i ejendommen. Boligselskab er ALABU BOLIG Lejligheden ligger på 1.sal. I stueplan ligger den meget roste K.N PIZZA forretning. Lejligheden er på 2 værelser, men har oprindeligt været en 3 værelses. Indeholder : Entre med adgang til toilet med bad/brus. Adgang til flot og velholdt køkken med komfur og emhætte. Køleskab skal lejer selv bekoste. Jeg har et nyere køle/fryseskab ( 3 år gammelt ). Dette kan købes af mig, hvis dette ønskes. Værelse og stor stue med fransk altan ( udsigt mod Samsøgade ). Der er et meget stort grønt lukket fællesområde, hvor der bla. er placeret 3 grillpladser. Der er også to store lukkede områder til at tørre tøj i samt legeplads og boldbane. Der er fælles vaskeri. Desuden er der er helt nyt beboerhus.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757003
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
2
Størrelse
74 m2
Husleje
4.478,-
Aconto
1.426,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.