2 værelses byttebolig på 64 m2

Stadion Allé,
8000 Aarhus

Månedlig husleje
3.589,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

2 værelses byttebolig i Aarhus C

En af Århus c billigste lejligheder på Frederiksbjerg. Vand er indkluderet i huslejen, varme og strøm afregnes med udbyder. Efter 1 år får du fortrinsret til store 3-4 værelses lejligheder med altan på 83 kvm - 108 kvm. Huslejen på dem er 5300 - 7500 kr. (tilsvarende lejligheder i området plejer at koste 10000 - 15000 kr) Lejligheden ligger på en stille og hyggelig gade, tæt på 7 forskellige supermarkeder. Naboerne i opgangen er venlige, hjælpsomme og hensynsfulde. Værelserne er fordelt dele-venligt. Derudover er der et rigt sport og foreningsliv i nabolaget. Marselisborgskoven ligger 10 min væk og Århus bugt ligger kun 15 min fra lejligheden. Transport: Næsten alle busser holder 5 min væk på Frederiks allé. Bus 13 holder 1 min fra hoveddøren. Hvid du har bil er det nemt at finde parkering på gaden inden kl 18 på hverdage. Lejligheden har nyt køkken, er i pæn stand, store lyse vinduer, og har charmerende stuk på lofterne og brede vindueskarme. Der er mulighed for at overtage mit fritstående badekar på det store badeværelse. Der er et billigt vaskeri i gården, og mulighed for at installere egen vaskemaskine og opvaskemaskine under køkkenbordet i lejligheden. (Mulighed for at overtage min gode opvaskemaskine) Smuk og hyggeligt gårdmiljø med bænke, gril, legeplads og græs. Og mulighed for at lave havearbejde hvis man har lyst. Spørg gerne hvis der er flere detaljer der interesserer dig.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3937390
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
2
Størrelse
64 m2
Husleje
3.589,-
Aconto
0,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.