2 værelses byttebolig på 52 m2

Vestergårdsvej,
2400 København

Månedlig husleje
4.102,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

2 værelses byttebolig i København NV

Her er en helhedsplan i gang. Den igangsættes ultimo sep 1923. Her installeres nyt køkken. I køkkenet kan installeres vaskemaskine eller opvaskemaskine. Her er gaskomfur som nedlægges, og elkomfur installeres. Ved indflytning er her ingen hvidevarer. Hoveddør skiftes til mere indbrudssikker og lydtæt. Baderum moderniseres helt, og får radiator, fliser osv. Alle faldstammer og stigstrenge i boligen skiftes. Der monteres nye radiatorer i soveværelse og stue ved vinduer. Der bliver kigget på el. Eltavle skiftes. Man skal genhuses 5 mdr til samme husleje som nuværende. Og man flytter derefter tilbage til kontraktboligen. Huslejen stiger kun 7%, ca. 300-350 kr. Her må være kat, eller hund af en hvis størrelse. Vandforbrug deles ml. alle lejere. Mit elforbrug og internet er ikke medregnet. Mit varmeforbrug på nuværende varmesystem 687 kr. Men 50% af forbruget dækkes af udlejer da boligen er i gavl og over kælder. Også fremadrettet. Til boligen er kælderrum og loftrum. Boligen er tæt på offentlig transport som bus, tog/metro, ca. 5-15 min. Cirka 15 minutter i bil til rådhuspladsen. Skole/svømmehal osv. næsten uden for døren. Forretninger og byliv det samme. Jeg har billeder af prøvebolig.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757086
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
2
Størrelse
52 m2
Husleje
4.102,-
Aconto
974,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.