2 værelses byttebolig på 61 m2

Åboulevard,
1635 København

Månedlig husleje
5.435,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

2 værelses byttebolig i København V

Dejlig lys lejlighed i ejendom med elevator, beliggende sidst ved Søerne. Lejligheden ligger på 3. sal ud mod Herman Trier´s Plads, et grønt parkanlæg med store træer og parkering. På toppen af ejendommen findes en fælles stor grøn tagterrasse på ca. 1000 kvadratmeter hvor der er 360 grader udsigt over København, Søerne og fyrværkeriet i Tivoli. Lejligheden indeholder entre med indbygget højt skab. Et lille soveværelse med indbygget dobbeltskab. Stue med åbent køkken. (Køkken renoveret i 2019). Badeværelse (renoveret i 2019). Lille mellemgang til køkkentrappe. Der er fælles vaskeri med Miele vaskemaskiner, tørretumbler og strygerulle. Derudover er der tørrerum og fælles cykelkælder. Til lejligheden hører et pænt stort tørt kælderrum. Der er 250 meter til Forum Metro og busser holder nærmest udenfor døren. Rema 1000, Netto og Irma butikker findes 250-400 meter fra ejendommen. Med få minutters gang når du Søerne, Landbohøjskolens Have, Ørstedsparken og Botanisk Have.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757251
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
2
Størrelse
61 m2
Husleje
5.435,-
Aconto
675,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.