2 værelses hus i Nordborg

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
172 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Tjørning
Forbrug:

1.280 kr/md

Depositum:

0 kr

Leje per måned:

3.528 Kr/md

Afdelingen består af 157 boliger i alt heraf 54 i etagebyggeri og 103 i rækkehuse. Beliggende tæt ved Børnebyen Havnbjerg og indkøbsmuligheder. Her er 2, 3 og 4 værelses lejligheder/rækkehuse i størrelser fra 35,5 m 2 - 114,4 m 2

Mindre hus på 66 m2 til leje 6430 Nordborg

I dette hus på Tjørning får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 66 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Tjørning i 6430

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Tjørning ligger på 3.528 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 0 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 6430 Nordborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6430 Nordborg? Du kan i øjeblikket finde 33 lejeboliger i Nordborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.