2 værelses hus i Stakroge

Faciliteter

Areal
55m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
216 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Engebækvej
Depositum:

11.200 kr

Leje per måned:

4.309 Kr/md

Boligerne er opført som rækkehuse og er beliggende i den lille landsby Stakroge. Afstanden til Sdr. Omme er ca. 7 km. og til Sdr. Felding ca. 8 km. Husdyr er tilladt i henhold til gældende ordensreglement. Engebækvej 8A-B og 9B har oliefyr, og lejeren påfylder selv olie. Engebækvej 9A har elvarme med luft/vand varmepumpe. El, vand og vandafledning betales direkte til værkerne. Der er mulighed for at få tv og internet via fibernet fra Eniig. Boligens energimærke: F

Hus til leje på 55 m2 7270 Stakroge

I dette hus på Engebækvej får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 55 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Engebækvej i 7270

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Engebækvej er 4.309 kr.
Depositum
Du skal lægge 11.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7270 Stakroge

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7270 Stakroge? I øjeblikket kan du finde 1 lejeboliger i 7270 Stakroge her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.