2 værelses i Karup midtby

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
bredgade
Forbrug:

1.100 kr/md

Forudbetalt leje:

4.500 kr

Depositum:

14.700 kr

Leje per måned:

4.500 Kr/md

2 værelses i Karup midtby 2 Værelses lejlighed beliggende i Karup midtby, lige midt i centrum. Lejligheden er beliggende i stueplan i bygning med i alt 4 lejemål, gårdsplads bag ejendom med plads til parkering. I ejendommens kælder er der fælles vaskerum med vaskemaskine og depotrum for de 2 lejligheder på 1 sal. Lejligheden består af 81 m2 beboelse og ca. 18 m2 egen separat kælder: Baggang. Forgang med nedgang til god tør kælder. Køkken med spiseplads og køkken i lyst laminat med mahognikant og gulv i laminat. Stue med laminatgulv. Soveværelse med laminatgulv. Badeværelse med gulvvarme og brus. Vand er indeholdt i lejen.

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 7470 Karup J

I denne lejlighed på bredgade i Karup J får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 81 m2.

Om boligen på bredgade i 7470

Husleje
Huslejen for denne bolig på bredgade ligger på 4.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.700 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7470 Karup J

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7470 Karup J? I øjeblikket kan du finde 6 lejeboliger i 7470 Karup J her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.