2 værelses i Tårs

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Tårs Møllevej
Forbrug:

1.200 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

9.000 kr

Leje per måned:

3.000 Kr/md

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 9830 Tårs

I denne lejlighed på Tårs Møllevej i Tårs får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2.

Om lejemålet på Tårs Møllevej i 9830

Husleje
Huslejen for denne bolig på Tårs Møllevej ligger på 3.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 9.000 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 9830 Tårs

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9830 Tårs? Du kan i øjeblikket finde 3 boliger til leje i Tårs netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.