2 værelses lejlighed 60 kvm med 2 terrasse til leje i nordvest

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Hovmestervej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

22.000 kr

Depositum:

6.000 kr

Leje per måned:

11.000 Kr/md

Jeg fremlejer mit 2 værelses lejlighed i nordvest. Huslejen er inkl varm, vand, gas, trådløs internet, og fri tøjvask. ikke EL lejligheden ligger rigtig god med i forhold til transport fx. metroen bus og S-tog og supermarket. Adressen hedder hovmestervej 3. jeg søger seriøst og vokse par eller venner som ikke er interesseret i at holde fester i lejlighed.

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 2400 København NV

I denne lejlighed på Hovmestervej i København NV får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Hovmestervej i 2400

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Hovmestervej er 11.000 kr.
Depositum
Du skal lægge 6.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-30.

Andre lejeboliger i 2400 København NV

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2400 København NV? I øjeblikket finder du 33 lejeboliger i 2400 København NV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.