2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
59m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Christiansgade
Forbrug:

816 kr/md

Forudbetalt leje:

4.826 kr

Depositum:

14.478 kr

Leje per måned:

4.826 Kr/md

I lejen er der pt. indeholdt kr. 226,17 pr. mdr. til § 22 – indvendig vedligeholdelse. Dejlig lejlighed med synlig bjælker beliggende i Aalborg centrum. Hvidt køkken med trækanter, køle/fryseskab, komfur, emhætte og spiseklap. Badeværelse med fliser på gulv og vægge, skab ved toilet samt bruseniche. 2-fløjet garderodeskab i soveværelse. Afhøvlede gulve i stue og soveværelse samt linoleum i køkken og entré. Kælderrum og porttelefon. Fælles vaskeri i kælder.

Stor lejlighed på 59 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Christiansgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Christiansgade i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Christiansgade  ligger på 5.249 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 15.748 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-01-08.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.