2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Lille Kongensgade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

23.985 kr

Leje per måned:

7.995 Kr/md

Lys og rummelig lejlighed med smukke detaljer midt i Aalborg! Drømmer du om en stor, lys lejlighed fyldt med smukke detaljer beliggende i hjertet af Aalborg med alt, hvad byen har at byde på lige udenfor din hoveddør? Så behøver du ikke at lede længere. Her får du: Her får du nemlig en moderne lys lejlighed fyldt med fine detaljer og en masse fantastiske lyse rum. Lejligheden har et stort flot køkken med opvaskemaskine og plads til spisebord, stor rummelig stue, soveværelse samt et stort lyst badeværelse.

Stor lejlighed på 103 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Lille Kongensgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Lille Kongensgade i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Lille Kongensgade ligger på 7.995 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 23.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.