2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
30. nov 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Lille Kongensgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

23.985 kr

Leje per måned:

7.995 Kr/md

Kontor-/ butikslokale på 105 m2 centralt beliggende i Aalborg.

Stor lejlighed på 105 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Lille Kongensgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Lille Kongensgade i 9000

Husleje
Du skal betale 7.995 kr. om måneden for denne bolig på Lille Kongensgade.
Depositum
Du skal lægge 23.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.