2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

19.785 kr

Leje per måned:

6.595 Kr/md

Skøn nyrenoveret lejlighed centralt beliggende i hjertet af Aalborg Er du på jagt efter en moderne lejlighed beliggende i hjertet af Aalborg med kort afstand til indkøbsmuligheder, shoppinggader, restauranter, Aalborg Havnefront, Vestre Fjordpark og meget meget mere? Så har du her en lejlighed, der opfylder dine krav til bolig. Her får du: Et stort nyistandsat køkken med spots, masser af skabsplads og opvaskemaskine. Badeværelse med bruseniche og skabsplads under vasken. Rummelig stue med plads til både sofagruppe og spirbord samt soveværelse. OBS: Denne lejlighed er delevenlig!

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterbro i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 79 m2.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Du skal betale 5.995 kr. om måneden for dette lejemål på Vesterbro.
Depositum
Du skal lægge 17.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.