2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

22.485 kr

Leje per måned:

7.495 Kr/md

Lys og moderniseret lejlighed midt i Aalborg! Drømmer du om en stor lejlighed midt i hjertet af Aalborg, som du kan dele med din kæreste, ven eller veninde? Så får du her en stor moderniseret og delevenlig lejlighed beliggende på Vesterbro midt Aalborg. Her får du: Entré med masser af skabsplads. Stort lyst køkken med masser af skabsplads, opvaskemaskine, ovn oppe i en ergonomisk højde samt plads til spiseplads. Rummelig stue med rigeligt plads til sofagruppen og med direkte udgang til den store solrige altan, samt stort soveværelse med skabsplads. Er du i den situation, hvor du ønsker at lejligheden skal deles med en ven eller veninde, så anbefaler vi, at I tager med ud på en fremvisning, så vi kan vise jer, hvor vi kan sætte en skillevæg op og på den måde lave et ekstra værelse. OBS: Der er elevator i ejendommen

Stor lejlighed på 107 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterbro i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Vesterbro i 9000

Husleje
Du skal betale 7.495 kr. om måneden for denne bolig på Vesterbro.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.485 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.