2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

17.985 kr

Leje per måned:

5.995 Kr/md

Delevenlig 2 værelses lejlighed i Aalborg centrum. Er du på jagt efter en delevenlig lejlighed, som du kan dele med din kæreste, ven eller veninde beliggende i hjertet af Aalborg med alt, hvad byen har at tilbyde lige udenfor din hoveddør? Så får I her en lejlighed, der matcher jeres krav. Her får du: En lys lejlighed men en fordelingsgang, der leder dig videre til det moderne køkken, badeværelset samt de to gode værelser. Som en ekstra lille bonus er der både vaskemaskine og elevator i ejendommen.

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterbro i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vesterbro ligger på 5.995 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 17.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.