2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
102m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

22.485 kr

Leje per måned:

7.495 Kr/md

Lys og delevenlig lejlighed centralt beliggende i Aalborg! Drømmer du om en stor lejlighed med masser af plads, hvor du rigtig kan boltre dig? Eller ønsker du derimod en bolig, du kan dele med din kæreste, ven, veninde eller måske din søn eller datter? Så får du her en fantastisk bolig med masser af plads beliggende i hjertet af Aalborg med alt, hvad byen har at byde på lige udenfor din hoveddør. Her får du: Lejlighedens køkken er helt nyt og istandsat, her får du, alt det skabsplads, du kunne drømme om, opvaskemaskine, så du slipper for at tage alt din opvask i hånden samt stort køle-fryseskab. I forlængelse af det lækre køkken finder du alrummet. Her får du en super god stor spiseplads, så her kan du sagtens placere det helt store spisebord, så du er klar til at få besøg af mange gæster. Stuen er dejlig stor, så denne kan let indrettes med sofagruppe og spisebord, eller hvordan man nu ellers drømmer om at indrette sin rummelige stue. Soveværelset har plads til den helt store dobbeltseng samt et klædeskab på størrelse med Narnia.

Stor lejlighed på 102 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterbro i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 102 m2.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vesterbro ligger på 7.995 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 23.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.