2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
58m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Fyensgade
Forbrug:

550 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

14.985 kr

Leje per måned:

4.995 Kr/md

Butiks- eller kontorlokale på 58 m2 med synlig vindues facade. Lejemåles ligger i Øgadekvarteret tæt på Aalborg centrum og med mange boliger i området.

Stor lejlighed på 58 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Fyensgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 58 m2.

Om lejemålet på Fyensgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Fyensgade er 4.995 kr.
Depositum
Du skal lægge 14.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.