2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterå
Forbrug:

1.217 kr/md

Forudbetalt leje:

7.886 kr

Depositum:

23.658 kr

Leje per måned:

7.886 Kr/md

Total moderniseret lejlighed i ejendommens tagetage. Dejlig afskærmet og indbygget tagterrasse med stikkontakt og udsigt over Aalborgs tage og spir mod syd/vest. Loft til kip og fritliggende bjælker. Stor hems samt pulterrum. Køkken i hvid højglans og valnød. Mobilt køkkenskab på hjul, keramisk komfur, stål køle/fryseskab, opvaskemaskine og frithængende emhætte. Badeværelse med gulvvarme, håndklædetørrer, bordarrangement i valnød samt marmorfliser på gulv. Kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Fyrretræsgulve.

Stor lejlighed på 91 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterå i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Vesterå i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vesterå er 7.886 kr.
Depositum
Du skal lægge 23.658 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-01-04.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.