2 Værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vejgård Bymidte

Leje per måned:

5.236 Kr/md

2 Værelses lejlighed i Aalborg/nLej en ungdomsbolig i Aalborg - Velkommen til Vejgaard Søger du en studiebolig i Aalborgs hyggelige bydel Vejgaard, som ligger nær Aalborg centrum, Aalborg Universitet, busforbindelser, dagligvarebutikker og meget mere?Med en ungdomsbolig i Odinsgade i Aalborg får du både nemt til hverdagens gøremål og Aalborgs pulserende byliv. En ungdomsbolig i Aalborg tæt på byliv, caféer og shoppingDisse studieboliger i Aalborg har adresse i Vejgaard, som er en hyggelig og attraktiv bydel, der ligger få kilometer sydøst for Aalborg centrum. Du vil derfor bo centralt til leje nær Aalborgs pulserende storbyliv, hvor du blandt andet finder hyggelige caféer, gågademiljø, butikker med lækre brands og en smuk havnefront.Med en studiebolig i Odinsgade vil du have et væld af indkøbsmuligheder i nærområdet, hvor nærmeste dagligvarebutik ligger under to minutter fra din lejlighed. Bibliotek, apotek og specialbutikker er også at finde i nærområdet. Du kan nemt hoppe på offentlig transport, da bussen kører lige udenfor. Skal du udenbys, finder du Aalborg Busterminal samt Aalborg Banegård cirka to kilometer fra dit hjem i Odinsgade. Bo til leje i studiebol...

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vejgård Bymidte i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Vejgård Bymidte i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vejgård Bymidte  ligger på 5.226 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.