2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
27. nov 2021
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Kastetvej
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

7.965 kr

Depositum:

23.895 kr

Leje per måned:

7.965 Kr/md

Smuk oase midt i byen! Drømmer du om at bo i en hyggelig oase midt i byen med kort afstand til indkøbsmuligheder, bank, transport, svømmehal og diverse forretninger? Så har du nu muligheden for at flytte ind i Sct. Joseph Parken! Her får du: Her får du en rummelig og lys lejlighed beliggende i den smukke ejendom Sct. Joseph Parken i skønne Aalborg Vestby. Boligerne i ejendommen er seniorboliger for beboere over 50 år. Ejendommen er udstyret med mange forskellige faciliteter, såsom elevator, vaskeri, gæsteværelser, bibliotek og festlokale. Ejendommen har en smuk atriumgård med springvand samt en park med plæne, bede og smukke træer. Lejligheden har fordelingsgang til stort køkken, stort badeværelse samt en dejlig stor og lys stue, hvorfra der er adgang til det rummelige soveværelse. LEJLIGHEDEN ER KLAR TIL UDLEJNING NU!

Stor lejlighed på 91 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Kastetvej i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Kastetvej i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Kastetvej  ligger på 7.965 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.895 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.