2 værelses lejlighed i Aalborg SØ

Faciliteter

Areal
77m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
221 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fridtjof Nansens Vej
Forbrug:

560 kr/md

Leje per måned:

6.432 Kr/md

Stor lejlighed på 77 m2 til leje 9210 Aalborg SØ

I denne lejlighed på Fridtjof Nansens Vej i Aalborg SØ får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 77 m2.

Om boligen på Fridtjof Nansens Vej i 9210

Husleje
Du skal betale 6.432 kr. om måneden for denne lejebolig på Fridtjof Nansens Vej.

Andre lejeboliger i 9210 Aalborg SØ

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9210 Aalborg SØ? I øjeblikket kan du finde 26 lejeboliger i 9210 Aalborg SØ her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.