2 værelses lejlighed i Aalborg SØ

Faciliteter

Areal
76m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Fridtjof Nansens Vej
Forbrug:

560 kr/md

Depositum:

16.350 kr

Leje per måned:

6.432 Kr/md

Stor lejlighed på 76 m2 til leje 9210 Aalborg SØ

I denne lejlighed på Fridtjof Nansens Vej i Aalborg SØ får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 76 m2.

Om lejemålet på Fridtjof Nansens Vej i 9210

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Fridtjof Nansens Vej er 6.432 kr.
Depositum
Du skal lægge 16.350 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9210 Aalborg SØ

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9210 Aalborg SØ? Du kan i øjeblikket finde 23 boliger til leje i Aalborg SØ netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.