2 værelses lejlighed på 77 m2

Grønlands Torv,
9210 Aalborg

Månedlig husleje
6.409,-
Oprettet / Opdateret
5 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

2 værelses lejlighed i Aalborg SØ

<p>Beliggende i hjertet af Aalborg SØ finder du en bygning, der rummer meget mere end blot lejeboliger. Forestil dig en tilværelse, hvor du kan bruge den bygning, du bor i, til at skabe og dyrke et trygt og socialt fællesskab. Velkommen til Højhuset på Grønlands Torv.</p><p>Udover lejeboliger rummer Højhuset også en indre gade, der er med til at skabe et levende miljø. Gå på opdagelse i hobbybutikken, hvor håndlavede skatte venter på at blive opdaget, tag et afslappende hvil i det hyggelige tilknyttede aktivitetscenter og nyd fællesskabet, eller få pulsen op i det moderne træningscenter. Du finder aktiviteter for enhver smag og til ethvert tempo, lige fra porcelænsmaling til sport – og altid med muligheden for at dele oplevelserne med dine naboer og andre brugere af faciliteterne. Kort fortalt, livet leves i fællesskab i Højhuset.</p><p>Højhuset strækker sig over 16 etager i en bygning, der har stået siden 1963 og er blevet gennemrenoveret fra 1992-94. Fra de øverste etager bliver den storslåede udsigt en del af indretningen. Når aftenen falder på, kan du nyde byens lys fra din bolig, mens du kan følge med i årstidernes skiften, når naturen udfolder sig lige for øjnene af dig i din lejlighed. Lejlighederne varierer fra 1-4 værelser, alle med eget badeværelse og køkken. Bygningen tilbyder også praktiske faciliteter som elevator, fælles vaskeri og parkeringspladser og er derfor særdeles velegnet til seniorer. På torvet udenfor finder du både et apotek og spisesteder.</p>

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6743769
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
77 m2
Husleje
6.409,-
Aconto
722,-
Depositum
20.174,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
Snarest muligt
Husdyr
Elevator
Ja
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.