2 værelses lejlighed i Aarhus N

Faciliteter

Areal
56m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. jan 2022
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Hvidkløvervej
Forbrug:

350 kr/md

Forudbetalt leje:

24.980 kr

Depositum:

24.980 kr

Leje per måned:

8.327 Kr/md

Taglejlighed med udsigt Lejlighedens køkken-alrum er funktionelt og har god plads til at samle venner til en hyggelig aften rundt omkring spisebordet. Derudover får du opvaskemaskine, så du slipper for at vaske op i hånden når gæsterne er taget hjem. Lejligheden er beliggende på det eftertragtede Christiansbjerg, som er en bydel i Christians Sogn i det nordlige Aarhus. Her kommer man til at bo tæt på indkøbsmuligheder, letbanen samt Storcenter Nord med masser af butikker og spisesteder. Der er desuden gåafstand til Aarhus centrum, Den gamle By, Botanisk Have, men også skønne Trøjborg, hvor der er fantastisk stemning og det summer af liv. Her er der mulighed for at tage i biografen eller ud på de hyggelige caféer. Derudover er man tæt på Riis Skov, badeanstalten Den Permanente og Aarhus studiefaciliteter.

Stor lejlighed på 136 m2 til leje 7100 Vejle

På Horsensvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 136 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Horsensvej i 7100

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Horsensvej  ligger på 9.850 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 29.550 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-16.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 lejemål i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.