2 værelses lejlighed i Albertslund

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. nov 2022
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kanalgaden
Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

12.100 kr

Depositum:

36.300 kr

Leje per måned:

12.100 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>Kanalgaden 3 består af 88 lejeboliger med beliggenhed i Albertslund. Boligerne henvender sig til voksne, som ønsker at være en del af et bofællesskab med ligesindede.<br>Der kan vælges imellem 2-3 værelser, fordelt ud på 72-124 kvm. Boligerne er moderne og lyst indrettet, med store vinduespartier. Derudover har alle boligerne tilhørende terrasse eller altan, samt depotrum. Byggeriet består af seks etager og beboerne får derfor en flot udsigt over Albertslund. Der er mulighed for at leje en parkeringsplads i ejendommens parterre.<br><br>Ejendommen bliver DGBN-certificeret, som en bæredygtig ejendom.</p><h3>Fællesfaciliteter i fokus</h3><p>Beboerne i Kanalgaden 3 har enormt gode muligheder for at møde sine naboer og deltage i hyggelige fællesaktiviteter. Byggeriet har et stort fællesrum, et fælles gårdrum og hobbyrum. Fællesrummet er bl.a. indrettet med køkkenfaciliteter. Her er der gode muligheder for at beboerne kan afholde foredrag, idrætslige indslag eller lign. Det fælles gårdrum er indrettet med orangeri og højbede. Derudover tilbydes der også gæsteboliger, når venner eller familie bliver og overnatter.</p><h3>Optimal beliggenhed i Albertslund</h3><p>Kanalgaden 3 ligger c...

Stor lejlighed på 92 m2 til leje 2620 Albertslund

I denne lejlighed på Kanalgaden i Albertslund får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 92 m2.

Om lejemålet på Kanalgaden i 2620

Husleje
Du skal betale 12.100 kr. om måneden for dette lejemål på Kanalgaden.
Depositum
Du skal lægge 36.300 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2022-11-01.

Andre lejemål i 2620 Albertslund

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2620 Albertslund? I øjeblikket finder du 91 lejeboliger i 2620 Albertslund her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.