2 værelses lejlighed i Albertslund

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. nov 2022
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Kanalgaden
Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

12.400 kr

Depositum:

37.200 kr

Leje per måned:

12.400 Kr/md

<p>Kanalgaden 3 består af 88 lejeboliger med beliggenhed i Albertslund. Boligerne henvender sig til voksne, som ønsker at være en del af et bofællesskab med ligesindede.<br>Der kan vælges imellem 2-3 værelser, fordelt ud på 72-124 kvm. Boligerne er moderne og lyst indrettet, med store vinduespartier. Derudover har alle boligerne tilhørende terrasse eller altan, samt depotrum. Byggeriet består af seks etager og beboerne får derfor en flot udsigt over Albertslund. Der er mulighed for at leje en parkeringsplads i ejendommens parterre.<br><br>Ejendommen bliver DGBN-certificeret, som en bæredygtig ejendom.</p><h3>Fællesfaciliteter i fokus</h3><p>Beboerne i Kanalgaden 3 har enormt gode muligheder for at møde sine naboer og deltage i hyggelige fællesaktiviteter. Byggeriet har et stort fællesrum, et fælles gårdrum og hobbyrum. Fællesrummet er bl.a. indrettet med køkkenfaciliteter. Her er der gode muligheder for at beboerne kan afholde foredrag, idrætslige indslag eller lign. Det fælles gårdrum er indrettet med orangeri og højbede. Derudover tilbydes der også gæsteboliger, når venner eller familie bliver og overnatter.</p><h3>Optimal beliggenhed i Albertslund</h3><p>Kanalgaden 3 ligger c...

Stor lejlighed på 92 m2 til leje 2620 Albertslund

I denne lejlighed på Kanalgaden i Albertslund får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Kanalgaden i 2620

Husleje
Du skal betale 12.400 kr. om måneden for denne bolig på Kanalgaden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 37.200 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2022-11-01.

Andre lejeboliger i 2620 Albertslund

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2620 Albertslund? Du kan i øjeblikket finde 91 lejeboliger i Albertslund netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.