2 værelses lejlighed i Bedsted Thy

Faciliteter

Areal
62m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
228 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Thylandsgade
Forbrug:

1.000 kr/md

Leje per måned:

3.406 Kr/md

Stor lejlighed på 62 m2 til leje 7755 Bedsted Thy

I denne lejlighed på Thylandsgade i Bedsted Thy får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 62 m2.

Om lejeboligen på Thylandsgade i 7755

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Thylandsgade er 3.406 kr.

Andre lejeboliger i 7755 Bedsted Thy

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7755 Bedsted Thy? I øjeblikket kan du finde 8 lejeboliger i 7755 Bedsted Thy her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.