2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
53m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Cort Adelers Gade
Depositum:

27.000 kr

Leje per måned:

9.000 Kr/md

Meget velegnet til pendlere Lækker møbleret lejlighed med pæn indretning , tv og internet er inc. Dejlig ejendom med gårdhave, kælder og vaskerum

Stor lejlighed på 53 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Cort Adelers Gade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Cort Adelers Gade i 6700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Cort Adelers Gade ligger på 9.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 27.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-01.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.