2 værelses lejlighed på 49 m2

Havnegade,
6700 Esbjerg

Månedlig husleje
3.987,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
15. apr 2024
Valideret annonce
Ja

2 værelses lejlighed i Esbjerg

Ungdomsboliger og familiebolige. Tikanten består af 109 ungdomsboliger og 49 familieboliger. Nogle boliger har udsigt over både Esbjerg og Fanø. Der er elevator, som giver adgang til alle etager, og der er fællesvaskeri og en stor tagterrasse der er afskærmet med glasvægge og med en fantastisk udsigt over Fanø og Esbjerg. Der er både 1 og 2 rums ungdomsboliger – alle mellem 40 og 50 m2. Familieboligerne er 1, 2 og 3 rums boliger mellem 48 og 85 m2. I familieboligerne over 60 m2, er der forberedt til vaskesøjle på badeværelset. I nogle boliger er der altan. Bebyggelsen ligger tæt på Torvet i Esbjerg Centrum og giver en naturlig overgang mellem havnen og byen, tæt på Musikhuset, Byparken, hvor der afholdes forskellige udendørs arrangementer, shopping center ”Broen”, banegård og det meget specielle musiksted ”Tobakken”. Alle boligerne fremstår meget lyse og venlige. Der er overdækkede pladser til cykler – og mulighed for parkering af biler. Der er TV-bynet og fjernvarme i alle boliger. Du kan skrive dig op til de nævnte boliger via dabbolig.dk. Det er gratis at skrive sig op til en ungdomsbolig, mens det koster kr. 180 at skrive sig op til en familiebolig. Boligafdelingen hed tidligere Havnegade, men skiftede i 2019 navn til Tikanten. Familiebolige. Se plantegning over familieboligerne he. . Video om familieboligerne . Ungdomsbolige. Se plantegning over ungdomsboligerne he. . Video om Ungdomsboligerne

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6679926
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
49 m2
Husleje
3.987,-
Aconto
279,-
Depositum
21.790,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
15. apr 2024
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.