2 værelses lejlighed i Fredericia

Faciliteter

Areal
71m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
212 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Korskærvej
Forbrug:

350 kr/md

Leje per måned:

5.175 Kr/md

Stor lejlighed på 71 m2 til leje 7000 Fredericia

I denne lejlighed på Korskærvej i Fredericia får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 71 m2.

Om lejeboligen på Korskærvej i 7000

Husleje
Du skal betale 5.175 kr. om måneden for denne bolig på Korskærvej.

Andre lejeboliger i 7000 Fredericia

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7000 Fredericia? Du kan i øjeblikket finde 65 lejemål i Fredericia netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.