2 værelses lejlighed i Frederikshavn

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vestergade
Forbrug:

459 kr/md

Depositum:

10.000 kr

Leje per måned:

4.488 Kr/md

Afdelingen er centralt beliggende nær centrum, tæt på gågaden, dagcenter, svømmehal, rådhus og bibliotek.

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 9900 Frederikshavn

I denne lejlighed på Vestergade i Frederikshavn får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Vestergade i 9900

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vestergade er 4.488 kr.
Depositum
Du skal lægge 10.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9900 Frederikshavn

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9900 Frederikshavn? I øjeblikket finder du 137 lejeboliger i 9900 Frederikshavn her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.