2 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
130m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. jan 2022
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Store Klingbjerg
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

27.950 kr

Leje per måned:

7.761 Kr/md

Afdelingen består af 17 lejligheder, som ligger i Haderslevs gamle bymidte. Lejlighederne er meget individuelle. To af dem har fx. en brændeovn og en enkelt er fordelt over hele fire etager. Ældre og gangbesværede har fortrinsret til nogle af disse boliger.

Stor lejlighed på 130 m2 til leje 6100 Haderslev

I denne lejlighed på Store Klingbjerg i Haderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Store Klingbjerg i 6100

Husleje
Du skal betale 7.521 kr. om måneden for dette lejemål på Store Klingbjerg.
Depositum
Du skal lægge 27.950 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 6100 Haderslev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6100 Haderslev? I øjeblikket kan du finde 95 lejeboliger i 6100 Haderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.