2 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
63 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Varbergvej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

14.083 kr

Leje per måned:

4.949 Kr/md

Afdelingen består af 109 lejligheder, som er opført i 1981 Varbergparkens afdeling 29 tilbyder rummelige lejligheder på mellem 65 og 95 kvadratmeter og med to til fire værelser. Afdelingen ligger tæt ved skole. Der er attraktive parklignende grønne områder med stisystemer. Centralt i området er to beboerhuse til aktiviteter og to selskabslokaler.

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 6100 Haderslev

I denne lejlighed på Varbergvej i Haderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Varbergvej i 6100

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Varbergvej  ligger på 4.819 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 14.083 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2020-09-01.

Andre lejeboliger i 6100 Haderslev

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 6100 Haderslev? Du kan i øjeblikket finde 95 boliger til leje i Haderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.