2 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
66 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Varbergvej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

14.083 kr

Leje per måned:

4.949 Kr/md

Afdelingen består af 109 lejligheder, som er opført i 1981 Varbergparkens afdeling 29 tilbyder rummelige lejligheder på mellem 65 og 95 kvadratmeter og med to til fire værelser. Afdelingen ligger tæt ved skole. Der er attraktive parklignende grønne områder med stisystemer. Centralt i området er to beboerhuse til aktiviteter og to selskabslokaler.

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 6100 Haderslev

I denne lejlighed på Varbergvej i Haderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 65 m2.

Om boligen på Varbergvej i 6100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Varbergvej ligger på 4.819 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 14.083 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2020-09-01.

Andre lejemål i 6100 Haderslev

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6100 Haderslev? Du kan i øjeblikket finde 95 boliger til leje i Haderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.