2 værelses lejlighed på 80 m2

Alrunevej ,
2900 Hellerup

Månedlig husleje
7.922,-
Oprettet / Opdateret
2 dage siden
Ledig fra
1. jun 2024
Valideret annonce
Ja

2 værelses lejlighed i Hellerup

2900 2 vær. lejlighed, 80 m2, Alrunevej 4 Kld., 3 mdr forudbetalt leje, 29707 i depositum, lejeperiode ubegrænset, A/C forbrug pr mdr 800, overtagelse 01/06/2024, vaskemaskine, opvaskemaskine, køleska. UDLEJES KUN TIL VIRKSOMHED MED CVR NUMME. ONLY TO BE RENTED BY A COMPANY (CVR NEEDED. I en mindre udlejningsejendom i et roligt villakvarter i Hellerup udlejes denne høje, lyse kælderlejlighed med alle faciliteter som bad, toilet, alle hårde hvidevarer etc. Lejemålet fremstår helt nyistandsat og er umøbleret. Lejligheden består af to disponible rum, et køkken samt et badeværelse. Se sidste billede for plantegning. Der er direkte adgang til ejendommens fælles have fra lejligheden og det er muligt at parkere gratis på vejen. Ejendommens øvrige fællesarealer inkluderer et overdækket cykelskur samt et tørrerum. Lejemålet er let at komme til med både bil og offentlig transport (nærmeste S-togsstation ligger 800 m væk og der er gode busforbindelser få hundrede meter fra adressen). Husdyr og rygning i ejendommen er ikke tilladt. Bemærk! Lejligheden er ifølge BBR godkendt som erhvervslejemål, hvorfor. — Den kun kan udlejes til en virksomhed med et aktivt CVR nummer. — Det ikke er muligt at have sin personlige folkeregisteradresse på adressen. — Den månedlige leje tillægges moms. Ved interesse bedes du eksplicit skrive, at du er indforstået med ovenstående tre punkter og at du har et gyldigt CVR-nummer. Der er mulighed for fleksibilitet ift. overtagelsestidspunkt for den rette lejer. vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab

+ Læs mere
Denne gratis-annonce stammer fra en ekstern formidlingshjemmeside. Trykker du “Kontakt udlejer" på denne annonce, vil du derfor blive henvist til en ekstern hjemmeside, som i nogle tilfælde kræver, at du opretter dig som bruger (ved brug af MitID) forud for at oplysningerne til den respektive udlejer kan tilgås.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 7086315
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
80 m2
Husleje
7.922,-
Aconto
800,-
Depositum
29.707,-
 
Forudbetalt leje
23.766,-
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
1. jun 2024
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Ja
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.