2 værelses lejlighed på 47 m2

Nørregade,
7400 Herning

Månedlig husleje
3.833,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

2 værelses lejlighed i Herning

Noget om afdelingen: Boligerne er beliggende på Nørregade 9 samt på Kousgaards Plads 4 i Herning - opført i 2015 og 2016.<br /><br />Lækre studieboliger i midtbyen, tæt på byens butikker, cafeer og barer. Her bor du centralt, og der er ikke lang vej til hverken banegård eller studiebyen i Birk. 98 af boligerne er beliggende i det gamle Nørregades Plejehjem, på Nørregade 9, samt 72 super lækre og moderne studieboliger beliggende på Kousgaards Plads og ligger tæt op af DGI-Huset med motionscenter, wellness og hotel.<br /><br />Læs mere om fortrinsrettigheder, herunder bl.a. pendlerordning, under Praktisk Info. Husdyr: Husdyr ikke tilladt. Yderligere afdelingsinfo: Til boligerne på Nørregade er der cykelkælder. Boligerne på både Nørregade og Kousgaards Plads er udstyret med elevator. Herudover har alle brugsret til fællesvaskeri og Multirummet, som er beliggende på Nørregade. Ved Nørrregade er der parkeringspladser ud for afdelingen, og på Kousgaards Plads vil der være parkeringspladser både i terræn og i parkeringskælderen.<br /><br />Afdelingen består af mange forskellige boligtyper, både et og to plan, hvoraf nogle boliger har altan eller terrasse.<br />Langt de fleste 2-rums boliger i Nørregade er i 2 plan, og mange er indrettet med hems. Hemsen er betegnet som et af værelserne, fordi gulvarealet er større end 4,5 m2. Værelset/hemsen er i fuld højde, med åben forbindelse med det rum, den er bygget i. Den åbne forbindelse er skærmet af med et højt gelænder. <br /><br />Alle boliger på Kousgaards Plads er i 1-plan og uden hems.<br /><br />Boligerne er udstyret med garderobeskab, køle/frys, komfur, emfang, forberedt til YouSee Kabel-tv, samt forberedt til Internet fra Dansk Kabel-TV. Alle boliger har et depotrum i kælderen på Nørregade 9. Udgifter ud over huslejen: El betales direkte til leverandør.<br />Varme betales direkte til Verdo.<br />Vand betales direkte til Herning Vand.<br />Evt. kabel-tv betales direkte til YouSee (valgfrit).<br />Evt. fibernet (tv/internet) betales direkte til udbyder (valgfrit).<br />Evt. Internet betales direkte til Dansk Kabel-tv. Stamdata: Afdelingen består af 172 studieboliger:<br /><br />Nørregade:<br />2 stk. 1 - vær.<br />96 stk. 2 - vær.<br /><br />Kousgaard Plads:<br />6 stk. 1 vær.<br />66 stk. 2 - vær.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6535726
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
47 m2
Husleje
3.833,-
Aconto
Depositum
20.300,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.